Ветромери

Цифров ветромер . Измервател на скоростта на вятъра и температурата на въздуха. Измерва скорост на вятъра до 30 m/s с разделителна способност 0,1 m/s, температура от 14 до 122 °F (-10 °C до 50 °C) с разделителна способност 0,2 °F/0,1 °C.
Просто и директно. Удобен за четене LCD дисплей за скорост и температура на въздуха. 5 единици за измерване на скоростта на вятъра (m/s, km/h, ft/min, възли, mph). °F/°C превключвател. Дисплей по скалата на Бофорт (0 до 12). Задържане на данни. MAX/AVG стойност. Известие за студен вятър. Бяла подсветка.
Преносим и многофункционален. Минимализиран и идеален за водни спортове (яхтинг/ветроходство/състезания с лодки), работа с дрон, на открито (делтапланеризъм/стрелба/стрелба с лък), мореплаване, инженеринг, въздушен поток в канали за ОВК, проверка на уреди (климатични модули/вентилатор/изпускателен вентилатор), превозно средство Поддръжка на климатик и др.
Лесен за използване. Превключвател за ръчно/автоматично изключване. Натиснете дълго HOLD/BL, за да контролирате бялото подсветка за различни светлинни среди.

Дата (ново към старо)
Ново
Animometar Ветромер
Animometar Ветромер

Цифров ветромер . Измервател на скоростта на вятъра и температурата на въздуха. Измерва скорост на в