Универсален набузник LRP. .

  • Кат. номер:UC01

Колко бихте платили за да подобрите точността на Вашето оръжие?

Фирма Лонг Рейндж Пресижън има решение само за 95 лв.

Продуктът може да повиши точността на стандартните ловни карабини с оптичен мерен прибор и бързомери с до 30%. Това се дължи на правилното съосие между окото на стрелеца и фокуса нa оптиката.

Благодарение на фината регулация на набузника, той може да се наглася индивидуално за всеки стрелец, така че при прикладване да се постигне правилно взаимно положение на главата, окото и оптичният прибор, което намалява значително възможността от грешка. Подложката позволява здраво закрепване към приклади с различни форми.

 

Фирма Long Range Precision (LRP) е създадена от бивши военни, настоящи ловци и състезатели по стрелба на далечни разстояния. Всеки продукт се изпитва в реални условия и се моделира според нуждите на стрелеца.

Ние знаем колко е важен всеки детайл за произвеждането на точен изстрел. Знаем също, че всеки човек има различна форма на черепа и лицето. Отстоянията буза-скула-око са различни при всеки човек.

Това е причината да създадем Универсалния набузник. Тя индивидуализира стандартните ловни приклади, което превръща оръжието във високоточна снайперска карабина.

Универсалният набузник служи за регулиране нивото на окото спрямо оптиката. Това е важен детайл при бързо прикладване и прецизна стрелба, защото чрез настройка главата се разполага всеки път по един и същ начин. Четирите винта дават възможност за настройка по височина до 3 см. Монтирането става много бързо и лесно с помощта на три каишки и противоплъзгащата лента, която се слага върху приклада преди да се постави универсалния набузник. Тя служи както за стабилизиране на аксесоара, така и за предпазване на приклада от надраскване. При нужда от сваляне на универсалния набузник, настройката, която сте направили, се запазва след като го поставите отново.

Технически данни:

Универсалният набузник е изработен от две парчета лазерно изрязан термополимер. Долната част служи да фиксира универсалния набузник към приклада с помощта на три пристягащи каишки.

В комплекта са включени две допълнителни по-дълги каишки, които се подменят при по-дебел приклад.

Към комплекта има противоплъзгаща лента, която се поставя между приклада и универсалния набузник.

Съвместим е с всички стандартни приклади.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!