Биг Баг L

  • Кат. номер:L001

Фирма Long Range Precision (LRP) е създадена от бивши военни, настоящи ловци и състезатели по стрелба на далечни разстояния. Знаем колко е важна стабилността по време на изстрел, особено ако имаш възможност само за един опит. Всеки продукт на LRP е създаден от състезатели по далечна стрелба и изпитван в реални надпревари и условия.

Представяме ви Голяма торба L!

Със своето малко тегло (0,500 кг) и подходящи размери (височина 22 см, широчина 22 см, дължина 30 см), тя е разработена от състезатели по Т-Клас, за да подпомага стрелците със снайперски карабини в най-трудните ситуации, като уплътнява голямата пролука за задна опора при стрелба от тринога, барикада, покрив и други неудобни позиции.

Благодарение на двата усилени ластика, торбата може да се закрепя както към крайник, така и към оръжие. Разполага и с дръжки от двете си страни, предназначени за бързо и лесно пренасяне до позицията за стрелба. Снабдена е също и с регулируем ремък, който може да се притегне към тялото. Във всеки ъгъл разполага със здрави текстилни ленти за закачане. Те позволяват ремъка да бъде захванат така, че да се получи най-добра ергономия в зависимост от нуждите на позицията.

Изработена е от висококачествен водонепромокаем плат, който лесно се почиства. В съвременните състезания със снайперски карабини е незаменим помощник, който дава стабилност и в най-трудната позиция.

Технически данни:

Направена от здрав и лесен за почистване плат.

Има пришити два усилени ластика, които служат за закрепяне към ръка.

Разполага с дръжки за лесно пренасяне до позиция.

Снабдена е с ремък, който може да се регулира.

Във всеки ъгъл на торбата са пришити гайки за закрепяне на ремъка.

Размери: височина 22 см, широчина 22 см, дължина 30 см.

Тегло: 0,500 кг.

Пълнеж: стиропорени топчета.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!