Двоен държач за патрони.

  • Марка: LRP Long Range Precision
  • Кат. номер:CH001

Фирма Long Range Precision (LRP) е създадена от бивши военни, настоящи ловци и състезатели по стрелба на далечни разстояния. Всяко изделие се изпитва в реални условия и се моделира според нуждите на стрелеца.

Държачът за два патрона е незаменим помощник в най-трудните моменти, когато боеприпасите в пълнителя са свършили, а сцената още не е завършена. Той дава възможност за бързо поставяне на нов патрон за много кратко време. Пришитите отвори с усилен ластик държат здраво два патрона, готови да се отзоват при нужда. Монтирането на Държача за два патрона става изключително лесно: махате защитната хартия от велкро лентата и залепяте изделието на най-удобното за вас място. След това можете да отлепите Държача по всяко време. При желание, продуктът може да се лепи по раници и тактическо оборудване, което разполага с велкро зони.

Технически данни:

Държачът е изработен от дебел ширит за основа и усилен ластик, който позволява да се слагат патрони с различни калибри – от 223 до 338.

Закачването става посредством самозалепяща се велкро лента. На Държача е пришита залепяемата страната, а залепящата част се поставя на оръжието.

В комплекта има и резервна залепящата лента, която може да поставите и на друго оръжие, така че да ползвате Държача за два патрона за две оръжия.

Размери: широчина 4 см, дължина 6,5 см.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!